Biografie

Sinds 2017 ben ik actief bezig in het mooie vak dat stemacteren heet. De droom ontstond bij mij op jonge leeftijd. Want als kind (en nog!) keek ik altijd naar Disneyfilms, Ghibli studio films, animaties en tekenseries. Natuurlijk vond ik de verhalen geweldig, maar de stemmen vond ik onwijs indrukwekkend. Als kind realiseer je dan niet dat hier een hele wereld bij hoort: “nasynchronisatie”

Ik ben altijd creatief geweest en wilde hier (dacht ik) meer mee doen, dus ik ben een grafische opleiding gaan volgen. Ondertussen deed ik meer onderzoek naar de stemmen en het vak. Toen ik succesvol mijn opleiding afgerond had ben ik me hierop gaan focussen. Dus ben ik workshops en cursussen gaan volgen. Dat ging goed, en wat was het leerzaam en nog belangrijker: LEUK!

Door naar het nu…

Ik heb voor meerdere bedrijven leuke dingen mogen inspreken. Van commercials, tot web video’s en  van games tot tekenseries. De passie die ik heb voor dit werk is terug te horen in wat ik aanlever. Met een jonge, frisse, vrolijke en vrouwelijke stem kan ik vanuit mijn thuisstudio lekker aan de slag.