Tarieven

Wat zijn mijn tarieven

Geen enkele voice-over is hetzelfde. Daarom adviseer ik altijd om contact met me op te nemen. Maar ik begrijp dat je toch een beetje een beeld wilt krijgen van mijn prijzen. Hieronder vindt je een lijst met de “vanaf” prijzen. Deze prijzen gelden bij een opname in eigen studio, ex BTW en met een buy-out van maximaal 1 jaar na factuurdatum op 1 medium.

Telefoon Response vanaf €100
Bedrijfsfilm/ webvideo vanaf €175
E-learning vanaf €250
Nationale TV Commercial vanaf €600
Nationale Radio Commercial vanaf €500
Pre-roll/ Social Media Commercial vanaf €400

Buy-out en repeat-fee

Wat ik bedoel met “buy-out van maximaal 1 jaar na factuurdatum”. Een voice-over tarief van een commercial bestaat uit 2 delen. Het inspreek tarief en de buy-out. Hierbij betaal je het recht om de opname uit te gebruiken voor een bepaalde tijd (gebruikelijk 1 jaar).

Maar wat is dan een “repeat-fee”? Mocht je na dit eerste jaar de commercial nog langer willen gebruiken, betaal je hiervoor een repeat-fee. Hiervoor hanteer ik 50% van de originele prijs.

Gratis sample

Heb je al een script en ben je benieuwd hoe het zou klinken als ik de stem word voor jouw project? Geen probleem! Vraag een gratis vrijblijvend sample aan. Hoe het werkt? Je stuurt het script (of een deel hiervan) op, en dan maak ik hier een leuk sample van. Zo kan je meteen horen hoe top de kwaliteit is en zien hoe het zou klinken onder jouw project!

Vul onderstaand formulier in voor
gratis sample


    Adinda Bruining

    MAIL: info@adindabruining.nl
    KVK: 75999072
    BTW: NL003023730B47

    nl_NLNL