Mijn Studio

Allemaal leuk en aardig die super kwaliteit, maar waar komt dit vandaan? Uit mijn eigen homestudio. Waar ik het super fijn vind om uren door te brengen, werkend aan verschillende projecten! Het toffe aan een eigen homestudio is dat ik kan leveren binnen 24 uur, maar meestal al eerder. Goede kwaliteit super snel geleverd! Mét extra ronde intonatie correctie mocht dat nodig zijn.

Het voordeel van een eigen geluidsstudio is dat ik niet op pad hoef, en dus ook geen reiskosten hoef te berekenen. Scheelt weer in de prijs! En de kwaliteit is er niet minder op. Mocht je toch liever zelf bij een sessie zijn, dan reis ik heel Nederland af om naar de studio te gaan.

Specificaties

Studio: Geluidsdichte studio van Mellow Tone Geluidsstudios
Mic: SE Electronics X1 S Vocal Pack
Interface: SLL 2+
Computer: Adobe Audition op een iMac

Het complete plaatje

Wat is dat? Het complete plaatje? Als je mij je voice-over laat doen zijn er meerdere opties. Meestal levert een stemacteur de bestanden ruw aan, dus onbewerkt. Dit kan bij mij natuurlijk ook! Maar mocht je niet zoveel verstand hebben van audio editing sta ik ook voor je klaar. Een standaard mastering zit dan bij de prijs inbegrepen! Zodat je in principe weinig meer hoeft te doen behalve het onder jouw video te plaatsen, lekker simpel!

Een kijkje binnen

Sinds kort is mijn thuisstudio drastisch veranderd en ik ben er super trots op. De kwaliteit is geweldig en ik heb iets meer ruimte om te bewegen. Hieronder een kleine foto van de binnenkant van mijn super studio!

Adinda Bruining

MAIL: info@adindabruining.nl
KVK: 75999072
BTW: NL003023730B47

Volg mij